Levering & Verzendkosten

Levering

Qua levering bieden wij de volgende opties;

Bezorgen door heel Europa;

>De verzendkosten bedragen € 6,50 (incl. btw) voor Nederland en België
>Vanaf € 70,00 (incl. btw) bezorgen wij uw bestelling gratis.

 -Wij leveren alle artikelen (m.u.v. van de bedrukte straps) uit voorraad binnen 2 werkdagen (meestal de volgende dag al). De aflevertijden zijn tussen 9.00 en 18.00 uur. De geschatte aankomsttijd vindt u terug in de track & trace email die u ontvangt.

-Onze verpakkingen kunnen niet door de brievenbus.

-Wij versturen u een track & trace code zodra uw bestelling is verzonden

-Indien u op het moment van levering niet thuis bent ontvangt u een kaart in de bus en wordt u verzocht om contact op te nemen met het betreffende depot waarvan het telefoonnummer op de kaart vermeld is. U kunt dan een afspraak maken voor herlevering. U kunt uw bestelling natuurlijk ook op uw werkadres laten afleveren.

-Indien u uw bestelling bij de buren wil laten afleveren dient u dit expliciet aan te geven in het vakje “opmerkingen” dat u aantreft bij de derde stap van het bestelproces (direct na dat u de betaalmethode heeft geselecteerd)

Afhalen in Heinenoord (bij Rotterdam). Hiervoor worden uiteraard geen verzendkosten berekend;

-U kunt tijdens het bestelproces bij “verzendmethode” ook kiezen voor “afhalen van de bestelling”. De bestelling dient dan wel compleet afgerond te worden (inclusief de betaling, pinnen of op andere wijze betalen bij het afhaalpunt zelf is niet mogelijk).

-Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk om, via tel. nr.: 088 5450722, minimaal twee uur van te voren (eerder mag uiteraard ook) een afhaalafspraak te maken zodat wij ervoor kunnen zorgdragen dat uw bestelling ingepakt klaar staat op het moment dat u arriveert. Tevens verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen om er zeker van te zijn dat u het juiste pakket mee krijgt. Uiteraard kunt u deze ook op uw telefoon tonen als dat makkelijker is.

-Het afhaaladres is: De Koomen Logistiek (onze logistieke partner), Boonsweg 57, 3274 LH Heinenoord.

-Tip: op de provinciale weg N217, direct na de afslag vanaf de snelweg staan bij elk stoplicht snelheidcamera’s. De maximum snelheid bij de stoplichten bedraagt 50 km/u.

Naar productoverzicht