Klittenband Bord, Standaard Lijst, "Ambiance", Zwart/Wit

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8719478006323

Bestel binnen:

and get next day delivery
€0,00
Incl. btw

Klittenband Bord, Standaard Lijst, "Ambiance", Zwart/Wit

Nieuw in ons assortiment: Klittenband Borden Wit (leverbaar in 2 maten).


Dit bord is voorzien van de zachte zijde van klittenband en voorzien van een degelijke lijst en ophangsysteem. Niet te verwarren met "viltborden of vilt prikborden". Deze hebben dezelfde uitstraling maar zijn beslist niet geschikt als klittenband bord.

Met dit bord haalt u een uniek product in huis waarvan u zelf de indeling kunt bepalen.

Bij dit bord wordt 2,5 meter zelfklevend micro haakband mee geleverd. Nagenoeg ieder item dat is voorzien van een vlakke achterkant, kunt u voorzien van dit micro haakband. Voorvolgens kunt u het op het bord ophangen (er er uiteraard ook weer vanaf halen).

Enkele voorbeelden van wat u zoals op het bord kunt aanbrengen (zie voor een voorbeeld productfoto's);

>cubes: (set van 3 vierkante bakjes met de afmetingen 16 x 16 / 19 x 19 en 22 x 22 cm, leverbaar in de kleuren zwart en wit). Deze cubes (bakjes) vindt u in de categorie "items". Deze cubes zijn reeds voorzien van micro haakband.

>fotolijsten: ieder fotolijstje dat is voorzien van een vlakke achterkant kan voorizien worden van micro haakband en vervolgens op het bord geplaatst worden. (binnenkort treft u een scala aan beschikbare fotolijstjes aan in de categorie "items", u kunt uiteraard ook ieder ander lijstje voor dit doel gebruiken.

>cijfers & letters: u vindt de letters en woorden in veel winkels. Voorzie de achterkant van een stukje micro haakband en u kunt er iedere tekst mee maken. (binnenkort treft u een scala aan beschikbare cijfers & letters aan aan in de categorie "items").

>woorden: veel winkels leveren complete woorden zoals "Home", "Love" etc. Voorzie het woord van een stukje micro haakband en plaats het op de door u gewenste plaats op het bord. (binnenkort treft u een scala aan beschikbare woorden aan aan in de categorie "items").

>decoratieve kaartknijpers: voorzie de knijpers van een stukje micro haakband, verwijder alle items tijdelijk van het bord en tover het bord tijdelijk om tot verjaardags- of kerstkaarten bord.(binnenkort treft u een scala aan beschikbare kaart- en memoknijpers aan aan in de categorie "items").

>dartborden en andere spelletjes: verwijder alle items tijdelijk van het bord en bevestig een dartbord (met klittenbandballetjes) op het bord. De dartborden vindt u in de categoerie items en zijn reeds voorzien van micro haakband. Andere spelletjes zoals boter kaas en eieren etc. zijn binnenkort in dezelfde categorie bestelbaar.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »